טיםול לווסת בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/03/2022 | 07:45 | מאת: חן

בת 49 עדיין מקבלת מחזור fsh פחות מ10 בדיקה מהשנה האחרונה.המחזור כואב ומשבית לחמישה ימים.פניתי לרופאת נשים שטענה שלא נותנים גלולות בגיל הזה בגלל קרישת דם וכו.ושאני יכולה לקבל ווסת עד גיל 60 עניין גנטי.מצד שני קראתי ברשת שכן יש טיפולים נוספים.לא מעונינת בהתקן אני חברת מכבי גרה בחולון.האם תוכל להפנות אותי לרופא שכן מטפל בנושא זה סובלת כל חודש....תודה רבה

חן שלום ותודה על שאלתך. איני יכול להמליץ בפורום על רופא/ה או תרופה ספציפית (אלא אם היא יחידה בשוק). כל רופא/ה אמור/ה לתת לך מענה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי