כאב בצידי החזה ובבית השחי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

01/02/2022 | 14:14 | מאת: סיגל

אני שנה עם הורמונים אוונטי קאונטי אחרי חצי שנה במינון של 50 החלו כאבי חזה שני צדדים וכשהורדתי מינון ל 25 חלפו.עכשיו גם במינון הנמוך אחרי חצי שנה נוספת החלו כאבי ציצים ,השאלה אם להפסיק הורמונים לכמה חודשים ולהתחיל שוב מסוכנת או מעלה סיכון לשבץ?

סיגל שלום ותודה על שאלתך. מינון המדבקה קבוע וחצי מדבקה לא בהכרח חצי מינון. את צריכה בדיקה והערכה מסודרת- אולי שינוי תכשיר ולא הפסקה והתחלה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי