תסמונת קדם ויסתית שאלה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

31/01/2022 | 20:35 | מאת: שרונית

שלום, בת 48, סובלת מתסמונת קדם ויסתית. נפיחות בבטן (בעיקר בצד שמאל), גזים, שיהוקים/גרעפסים ועוד. האם גלולות אמורים לעזור במקרה כזה? האם יש טיפול לתופעות אלו?.תודה

שרונית שלום ותודה על שאלתך. איני בטוח שהייתי מנסה גלולות בתלונות כשלך. אני גם לא מכיר תיאורים שהטיפולים המקובלים ל PMS כולל אלו המבוססים על שיח אברהם עוזרים בתלונות כשלך ורצוי אולי לנסות קודם טיפול גסטרואנטרולוגי. בברכה דר' זלןצובר

01/02/2022 | 08:00 | מאת: שרונית

תודה על תשובתך. חשוב לי לציין שהתופעות שהזכרתי, מופיעות רק לפני קבלת המחזור. בשאר החודש הכל תקין. כמובן שיש עוד תופעות כמו אף סתום, עייפות ועוד… האם עדיין יש לפנות לגסטרואנטרולוג?

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי