טיפול הורמונלי מתאים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/01/2022 | 20:25 | מאת: סיגלית

שלום ד"ר, אני בת 53, לפני 3.5 שנים עברתי כריתת רחם מלאה בעקבות אנדומיטריוזיס, סובלת מתופעות לוואי של גלי חום, קשיים בהירדמות, אי סבילות לקור, חולשה ועייפות, וכעת גם דכאון, התחלתי לקחת אוורל קונטי ולאחר 4 ימים נאלצתי להפסיק בעקבות עלייה בעצבנות, עברתי לאביאנה ולאחר 15 יום אני חווה כאבי ראש ועייפות , האם להמשיך אביאנה, או שהיית ממליץ לעבור להורמונים אחרים?

סיגלית שלום ותודה על שאלתך. החלטה על טיפול הורמונלי בכלל ועל סוג הטיפול בפרט לא נעשית בהתכתבות ללא הכרת הרקע הרפואי שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי