הפסקת אביאנה עקב בדיקת שד

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/12/2021 | 18:33 | מאת: מלי

שלום, בת 53. קבלתי תוצאה של ביארד בי 4 בבדיקת ממוגרפיה ואולטרסאונד. שוקלת הפסקת אביאנה מיידית לאחר שנתיים למרות שרופאת הנשים אמרה שלא מומלץ כיוון שגלי החום עלולים לחזור ושאחרי הפסקה לא אוכל לחזור לקחת את ההורמון. נא עזרתך. תודה

מלי שלום ותודה על שאלתך. מובן שבלי להכיר אותך לא ניתן לתת המלצות אישיות אולם ככלל התסמינים עשויים אכן לשוב. אין דחיפות בהפסקה אם כי נשמע מאד הגיוני לשקול החלפת טיפול לכל הפחות. בברכה דר' זלוצובר.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי