התאמת טיפול גיל מעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/09/2021 | 22:46 | מאת: מלי

בת 58 , כמעט שנה בלי מחזור, סובלת כמה חודשים מגלי חום מציקים. יש לי בתת פעילות של בלוטת התריס, פרולקטין גבוה, ורטיגו (מחלת מנייר), כולסטרול גבוה, בהריונות סבלתי מהיפרמזיס גרבידרום. לכן, יש לי חשש מתרופות הורמונליות ותרופות בכלל. האם רופא נשים רגיל יכול להתאים לי טיפול או שכדאי להתאמץ להגיע למומחה לגיל המעבר (קופת חולים לא מציעה מומחה כזה באזור מגורי).

מלי שלום ותודה על שאלתך. הרקע הרפואי שציינת אינו הוראת נגד לטיפול הורמונלי או אחר אם כי בהחלט נדרשת התאמת טיפול. עלייך לבחור בסוף עם מי את מתייעצת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי