המשך ההבנה לגבי רמות אסטראדיול

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/08/2021 | 00:39 | מאת: מעין

ד״ר זלוצובר, ראשית, תודה על תשובתך לגביי. כתבת שרמת האסטראדיול בבדיקת הדם לא מצביע על מנופאוזה אך שאר ההורמונים כביכול כן: FSH 115 LH 107 PROGESTERONE 1.1 ESTRADIOL 202 סיימתי טיפול חלופי בנובופם בבת אחת לפני 3 חודשים לאחר נטילה בת שנה ושלושה חודשים. האם ייתכן שהגוף עדיין תחת השפעת הנובופם? מעולם לא היו לי תסמיני מנופאוזה וגם את הנובופם התחלתי ביום הראשון של המחזור הטבעי שהגיע לאחר איחור גדול. כל זה בהוראת הרופא המטפל שלי. האם עליי להיות מודאגת לגבי מינון האסטראדיול?… האם צניחתו אמורה להיות מהירה אל מתחת ל 30 כששאר ההורמונים עונים על מנופאוזה? תודה תודה. מעין.

מעין שלום נובופם מפסיק להשפיע כשמפסיקים לקחת. מעבר לכך תצטרכי להתייעץ עם רופאים שמכירים אותך ורואים את הבדיקות שלך. בברכה דר' זלוצובר יקםלקחית אותוף,. ,

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי