הפסקת אביאנה לפני בדיקה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/07/2021 | 16:22 | מאת: פיפה

שלום, בת 45, לפני 10 חודשים עברתי כריתת שחלות וחצוצרות מניעתית היות ואני נשאית של BRCA2. מאז הניתוח אני מטופלת באבינה ללא דימום (טרום הניתוח מחזור סדיר). כעת נתבקשתי לעשות הפסקה של חודש בלקיחת אביאנה היות ואני אמורה לעשות MRI שד כמעקב שנתי. ברצוני לדעת האם עלי לצפות לדימום דמוי מחזור? אם כן, כמה זמן אחרי הפסקת האביאנה אמור להופיע? תודה

פיפה שלום ותודה על שאלתך. צפוי דימום נרתיקי סמוך להפסקת הטיפול אם כי לעיתים אינו מופיע. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי