קבלת מחזור בעת לקיחת אביאנה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

02/07/2021 | 18:14 | מאת: אושר

התחלתי לפני חודש וחצי בלקיחת אביאנה מכיוון שסבלתי במשך 3 חודשים מגלי חום מטורפים נדודי שינה ועוד המון תופעות .הייתי אצל רופא נשים ואמר שהשחלות הפסיקו לעבוד היתעיפו במילים שלו....לציין שמחזור לא מגיע לי כבר 4 חודשים אני בגיל 43 .הרופא נתן לי אביאנה לשימחתי אחרי שבועיים הפסיקו גלי חום והתחלתי להרגיש יותר טוב .לפני יומיים התחיל הפרשות כמו לפני מחזור והיום ממש מחזור עים דימום.שאלתי האים להפסיק את האביאנה?תודה

אושר שלום ככלל גיל מעבר מוגדר כשנה ללא וסת כך שעדיין יתכן שתקבלי מחזור. עלייך לשוב כמובן לרופא הנשים שלך אך לא נראה שיש מקום לבהילות או סיבה להיות בלחץ מיוחד. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי