תופעות טרום גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/06/2021 | 14:50 | מאת: רום

שלום, אני בת 50, לאחרונה מחזור לא סדיר, עייפות ושכחה (בעבר טיפולי IVF). מה אוכל לעשות בעניין? בדיקות: ESTRADIOL (E-2) 1076 pmol/L 17-OH-PROGESTERONE 1.05 nmol/L LH 3.30 IU/L FSH 9.40 IU/L PROLACTIN 141.8 mIU/L PROGESTERONE <2 TESTOSTERONE- TOTAL 0.30 nmol/L ANDROSTENEDIONE 2.18 nmol/L DHEA SULPHATE 0.95 µmol/L תודה

רום שלום ותודה על שאלתך. לפנות ליעוץ רפואי מסודר. את בפרימנופאוזה ולא במנופאוזה המוגדרת כשנה ללא וסת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי