אוורל 50 שונה מהמקורי?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

03/05/2021 | 15:36 | מאת: שאלה

שלום רב, אני נוטלת טיפול הורמונלי במדבקות מזה כשנתיים. התחלתי עם evorel 50 וכאשר הופסק השיווק של התרופה עברתי לתחליפים. לאחרונה חזרתי לאוורל כשהתחדש השיווק שלו, אך יש לי תופעות לוואי שלא חוויתי מזה שנתיים. האם ייתכן שהאוורל המשווק היום אינו זהה לאוורל ה"מקורי"? תודה רבה

שאלה שלום ותודה על שאלתך. ככלל אמור לא להיות שונה אך החיים האמיתיים?! את כבר האישה השלישית ששאלה אותי אותה שאלה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי