נובופם ולחץ דם גבוהה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/04/2021 | 18:54 | מאת: דנה

בת 52 מחזור סדיר לפני שנה היו לי סימני גלי חם קשים ביותר התחלתי נובופם הכל נעלם וסת סדיר אבל התברר שיש לי לחץ דם גבוהה הרופא הפסיקה לי מיד ונתנה לי סימדונה פורטה שלא עוזר לי שאלתי האם אוכל לקבל טיפול הורמונאלי שוב?

דנה שלום ותודה על שאלתך. אני למעשה משכפל את תשובתי הקודמת. לא ניתן כמובן לייעץ בהתכתבות ובלי להכיר אותך על נטילת תרופה. ככלל יל"ד לא מאוזן הינו בעייתי בשילוב עם טיפול הורמונלי אך ניתן לשלב בין איזון ל"ד לטיפול הורמונלי. זה אחד המקרים בהם רצוי אולי להתייעץ עם רופא/ה המתמחים בתחום. בברכה דר' זלוצובר בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי