טיפול הורמונלי בכדורי אסטרופן 2 מ"ג

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/04/2021 | 12:56 | מאת: נירה

אני בת 68 וחווה התקפי דופק מהיר וקצת גלי חום כשההורמונים לא מספיקים. זה גנטי גם אמא שלי ז"ל חוותה תופעות של התקפי חרדה ולא לקחה טיפול הורמונלי. עם הגיל המינון לא מספיק לי ואני חווה התקפים כאלו. יש אפשרות לקחת 2 כדורים במקום אחד או להחליף את הכדורים? תודה

נירה שלוום ותודה על שאלתך. לא ניתן כבמון לייעץ בהתכתבות ובלי להכיר אותך על נטילת תרופה או עליה במינון אך בעיקרון אחד האמצעים לשיפור יעילות הטיפול הינו כמובן עליה במינון. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי