פרימנאפוזה בגיל 36.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

01/04/2021 | 03:09 | מאת: מירי

שלום רב אני חושדת שאני בפרימנפאוזה. בת 36 מאז חודש דצמבר מיגרנה נוראית בביוץ, הפרשות דם ורודות לפני וסת. החודש קיבלתי מחזור אחרי 26 יום, היה ביוץ יום 12 כעת, יום 9 למחזור למרות שאני כמה ימים עם גלולות הרגשתי ביוץ עם הפרשה ואז היה דם וכאבי בטן...וכמובן לפני יומיים מיגרנה לפני מחזור אני לא מרגישה שאני מקבלת מענה מרופאים וחוששת שהמחזור רק ילך ויתקצר ומתי בעצם יפסק לחלוטין? מה היית ממליץ לי לעשות במצבי?

מירי שלום ותתודה על שאלתך. לפנות לבדיקה מסודרת ואני מניח שהרופא/ה המטפל/ת יבקשו בהתאם לממצאים גם בדיקות נוספות כגון בדיקות הורמוני מין וכדומה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי