טיפול הורמונלי חלופי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/03/2021 | 12:06 | מאת: דנה

שלום רב, בת 52, התחלתי להרגיש סימפטומים של גיל המעבר: גלי חום קשים, נדודי שינה, גושים וציסטות בשדיים...בנוסף יש הסטוריה משפחתית של סרטן שד. רופא הנשים שלי המליץ לקחת הורמונים וכירורג שד נגד טיפול הורמונלי. מה אלי לעשות? לא מצליחה להסתדר לבד

דנה שלום ותודה על שאלתך. ההתלבטות אכן קיימת ולא ניתן כמובן להכריע בה בהתכתבות ללא כל הנתונים לגבייך כמו גם לגבי הסיפור המשפחתי. את צריכה פגישה מסודרת עם כל התיעוד לגבי הנ"ל. בברכה דר' זלוצובר.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי