מתי נחשב מדדים נמוכים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/03/2021 | 13:17 | מאת: ליאת

שלום דוקטור! אני סובלת מתסמינים שונים של גיל המעבר -גלי חום,בעיות שינה וכ"ו וגם חוסר ריכוז וזיכרון כמו שהיה פעם. בגלל שאני יחסית צעירה נאמר לי שלא בטוח שאני צריכה טיפול. אני עדיין מקבלת מחזור אבל הוא בקביעות קצר מאוד-יומיים ובלי הרבה דימום. אסטרוגן נמדד: ביום השני- 157pmol ביום העשירי- 278pmol ביום העשרים ואחד-388pmol האם המדדים האלו נמוכים? האם טיפול הורמנלי 'רגיל' יהיה גבוה מידי בשבילי?

ליאת שלום ותודה על שאלתך. אנו לא מטפלים במעבדה. אם סובלת, צריכה טיפול בכל גיל ובכל שלב. בברכה דר' זלוצובר

16/03/2021 | 16:10 | מאת: ליאת

תודה רבה דוקטור!

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי