וסת עד גיל מאוחר האם מסוכן

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

02/03/2021 | 16:28 | מאת: בת 53 כמעט

שלום, עוד חודשיים וחצי בת 53. עדיין מקבלת וסת , אך לא סדיר. יש חודשים שלא מקבלת ויש חודשים שכן. יש הבדל בכמות הדימום ומשך הווסת בין החודשים. האם זה "נורמלי" לקבל וסת בגיל כזה? האם זה לא מסוכן? האם זה מעיד משהו על מצבי הבריאותי?

בת 53 כמעט שלום ותודה על שאלתך. זה בהחלט נורמלי , לא מעיד על כלום ולא דורש שום טיפול. יש לכך יתרונות, יש חסרונות וככלל מקרה לא מקובל להפסיק את הוסת מלכותית. בברכה דר' זלוצןבר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי