כאבי ראש ארוכים וגלי חום אך ורק בראש

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/02/2021 | 02:00 | מאת: עדי

שלום רב אני בת 46 עדין מניקה תינוק בן שלוש עוד מעט. סובלת ההפרעות שינה גם בדרך כלל באותה זמן בלילה לא יודעת אם זה קשור להנקה או אולי לטרום גיל המעבר וגם המחזור מתחיל להראות שינויים מתקצר 24 יום או מתארך. נראה שגם יש רגישות לאוכל מסויים בזמן המחזור הקאות ושלשולים. כרגע לא עשית שום בדיקה הרופאה נתנה לי כדורים לכאבי ראש אבל פוחדת לקחת כי רשום שזה יכול לגרום לסטרוק ומוות. תועה מה לעשות האם יש טיפול טבעי? האם כדאי לעשות בדיקה הורמונלית?

עדי שלום ותודה על שאלתך. לא ממש ברור מה יש לך ואני מניח שאם נבדקת ע"י רופאה, את סומכת עליה ועל הטיפול שלה. לא ניתן לתת עצות בהתכתבות ע"ס המלצות טיפוליות של רופא/ה אחר/ת שבדק אותך ושיהיו שונות מהמלצותיו. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי