רירית רחם עבה ודימומים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/02/2021 | 10:54 | מאת: שלומית

אני בת 54 ולפני כשנה וחצי הווסת הפסיקה, לפני שנה עברתי בדיקה של הרחם בעקבות פוליפ, הרופאה אמרה לי שהפוליפ לא סרטני ושרירית הרחם עבה, כעת יש לי דימום חזק, הרופאה נתנה לי כדורים לעצירת הדימום ויש לי בדיקה לבדוק את רירית הרחם ולשלוח לביופסיה, האם הדימום מעיד על סרטן? כל שנות חיי השתמשתי בגלולות האם יש קשר לכך שיש לי רירית רחם עבה? תודה אני מאוד מאוד דואגת

שלומית שלום ותודה על שאלתך. ככלל גלולות גורמות לרירית דקה ואין קשר להתעבות הרירית אולי כן לסבית הנטילה המקורית. נראה לי שאת מטופלת מיטבית- הסירי דאגה מליבך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי