הפסקת מחזור בגיל מבוגר יחסית

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/01/2021 | 13:55 | מאת: א

שלום, מתקרבת לגיל 60, מספר שנים עם מירנה עקב מחזורים חזקים, בקיץ סובלת מגלי חום והזעות, בחורף נסבל לא לוקחת הורמונים אין מחזור בגלל המירנה , באיזה גיל הכי מאוחר יכול להיפסק המחזור לחלוטין? וכך אדע שאני יכולה להוציא את ההתקן בתקווה שלא אקבל יותר מחזור(לא מעונינת במחזור) 2)מתי נפסקים גלי החום וההזעות לצמיתות? תודה מראש

א שלום ותודה על שאלתך. ייתכן ואת כבר במנופאוזה וניתן לבדוק זאת בבדיקות דם. רק לפני שבוע היתה אצלי במרפאה אישה שמקבלת גם בגיל 60 אם כי זה נדיר כמובן. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי