וגיפן 3 פעמים בשבוע וקרם אוסטין פעמיים בשבוע

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/01/2021 | 17:46 | מאת: סיגל

בשל כאבים גם ביחסי מין וגם ללא קשר מעין וולוודינה, הגעתי למינון הזהשעוזר לי, כלומר 5 פעמיים בשבוע בערב אני לוקחת משהו ו2 ערבים לא לגבי יחסי מין האם אני מוגבלת ל 2 הערבים שאינני לוקחת כלום או שאין קשר ואפשר מתי שמסתדר

סיגל שלום ותודה על שאלתך. מטרת הטיפול המקומי אינה סיכוך (אם כי זהו אחד מיתרונות האובסטין) אלא שיפור הלחלוחית הכללית בנרתיק ואינך מוגבלת ביחסי מין רק לימי עם או ללא טיפול. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי