שאלה בנושא גיל המעבר או טרום גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/01/2021 | 13:31 | מאת: סיגל אלחדיף

אני בת 50 ועדיין מקבלת מחזור לא תמיד באופן סדיר.רציתי לשאול אם אני נחשבת שאני בגיל המעבר או בטרום גיל המעבר? ושאלה שנייה שלי היא: אם אני בטרום גיל המעבר אם יכולים להיות לי סימפטומים של גיל המעבר כמו: נשירת שיער, חרדה,עייפות וכו'.

סיגל שלום ותודה על שאלתך. כל עוד את עם וסת, אינך במנופאוזה אלא בפרימנופאוזה, בעיקר אם את סימפטומטית. התרגום לעברית של חדלון הוסת לא כ"כ שימושי ובלות מזעזע ולכן גיל מעבר מקובל למעשה מנופאוזה ומכאן אי ההבנות. בברכה דר' זלוצובר . ההגדרות שלצגיל מעבר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי