אביאנה ומחזור פעמיים בחודש

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/12/2020 | 20:05 | מאת: אביאנה ומחזור

שלום, התחלתי לקחת אביאנה לפני חודשיים. אני בת 51 ולפני כן המחזור הפך ללא סדיר בחצי השנה האחרונה. מאז אני מקבלת מחזור (דימומים) פעמיים בחודש. האם כל זמן נטילת ההורמונים חליפיים עדיין ממשיכים לקבל מחזור או שהוא ייפסק בקרוב? תודה.

אביאנה ומחזור שלום ותודה על שאלתך. ככלל יש לתת אביאנה כשהוסת פסק לחלוטין (בהגדרה יבשה שנה לפחות) בברכה דר' זלוצובר .

28/12/2020 | 14:27 | מאת: דלית

תודה. ואם הרופא נתן לי לפני שפסק, המחזור ייפסק בכל זאת מתישהו?

דלית שלום ותודה על שאלתך. המחזור יפסיק כשיצטרך להפסיק באופן טבעי בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי