מעבר מאקטיבל לאביאנה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

02/11/2020 | 18:50 | מאת: יולי

בת 53, עקב המחסור בדואביב ,התחלתי ליטול ללביאל וסבלתי מחזרה של הפרעות שינה, זיעת יום ולילה וכאבים בשדיים, לפני חודשיים וחצי עברתי לאקטיבל, השינה השתפרה אך החלה נשירת שיער חמורה שבינתיים נרגעה מעט, הזעות במשך היום וכאבים משמעותיים בחזה. עקב כל אלה, הורה לי הרופא לעבור לאביאנה. אשמח לקבל את חוות דעתך

יולי שלום ותודה על שאלתך. אני לא מביע חוות דעת על טיפולים אלו או אחרים בפורום כי איני מכיר את השואלת ואת השיקולים מאחורי הטיפול. בברכה דר' זלוצובר.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי