שינויים במחזור ועוד גיל 48

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/10/2020 | 18:56 | מאת: אלונה

שלום רב, אני בת 48. קיבלתי מחזור בגיל 12.9 כל בשנים סבלתי קשות מכאבי מחזור, מיגרנות וצופעות pmsקשות מנשוא. המחזור שלי היה מאוד סדיר כל 28-29 יום ב3 פעמיים האחרונות הכל השתבש. קיבלתי מחזור אחרי 22 יום. אחרי 14 יום. ואחרי 12 יום עם הל התופעות דימום רגיל, מיגרנות קשות וכאבי תופת. אמי לא מוצאת את נפשי. מה לעשות? איך מתחילים לגשת ל"סיפור" הזה? בעבר היהמלי וירוס פפילומה sin3 חוששת לקחת הורמונים בגלל זה..וגם בגלל המיגרנות. אודה לכל הכוונה. בברכת תודה אלונה. אני מרגישה שאני משתגעת

אלונה שלום ותודה על שאלתך. אין קשר בין HPV וטיפול הורמונלי, מיגרנות עשויות להיות בעייתיות- לא בהכרח. עלייך לפנות להערכה מודרת ע"מ להבין את הסיבה לדימומים הנ"ל ומכאן להתקדם. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי