צניחת רחם? המלצה לאבחון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/08/2020 | 11:29 | מאת: מאיה

שלום רב, לאחרונה, בעיקר לקראת הערב, התחלתי לחוש ירידת צוואר הרחם לתוך הנרתיק. עלי להדגיש כי התופעה מתחילה בסוף היום ואילו בבקרים ובמשך היום הכל בסדר. בבדיקת רופאת הנשים שלי, לאחר שתיארתי את הסימפטומים ולאחר בדיקה ואגינאלית לא נמצאו לדברי הרופאה סימנים לצניחת הרחם. הבדיקה נעשתה בבוקר, ולא ניתנה המלצה לטיפול. האם עלי לחזור על הבדיקה בשעות הערב כשהתופעה מתעצמת? האם המצב המשתנה היא פאזה ראשונית של צניחת רחם? אשמח להמלצה כיצד לפעול.

מאיה שלום ותודה על שאלתך. מוזר שרופאת הנשים לא מצאה שום עדות לצניחת רחם או התארכות צוואר הרחם. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי