דימום חזק פתרון?????

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/08/2020 | 09:02 | מאת: סיגל

היי הרקע.....לפני כארבעה חודשים הייתי אצל הגניקולוג בשל גלי חום ולאחר בדיקה הוא הוציא לי את ההתקן מירנה ולטענתו הגעתי לגיל הבלות(אני בת 48) נתן לי הורמונים לקחתי אותם כחודש והגלי חום פסקו והפסקתי לקחת אותם. לאחר כחודש התחיל לי דימומים חזקים ונבהלתי והלכתי לרופא ונתנו לי כדורים לעצור את הדימום וכך היה היום לאחר כחודש שוב התחילו לי הדימומים חזקים +- יש דרך לעצור את הדימומים או פשוט להמתין וזה יעבור תוך כמה ימים? ומתי הדימומים אמורים להפסק? ותודה מראש

סיגל שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן לעצור מקום דימום שלא יודעים סיבתו- אולי מדובר בוסת? בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי