התחלת שימוש ב Novofem בטרם הפסיקה הווסת החודשית

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/08/2020 | 14:18 | מאת: יעל

שלום רב, הייתי הבוקר בייעוץ אצל רופא יועץ לגיל המעבר בעקבות תסמינים שונים מהם אני סובלת כבר זמן רב (גלי חום, הזעות מרובות, יקיצות בלילה ועוד). טרם הפסיק לי המחזור החודשי, אבל הוא הולך ומתמעט (מופיע אחת לחודש, חודש וחצי) הוא המליץ לי על הורמונים חלופיים בשם Novofem. כשתפחתי את העלון של התרופה בבית ראיתי כי היא מיועדת למי שלא הופיע לה דימום ווסתי לפחות 6 חודשים. כאמור אצלי זה לא המצב. איך להתייחס לזה? האם התרופה אינה מתאימה למצבי?

יעל שלום ותודה על שאלתך. אני מניח שהיועץ שבדק אותך מכיר אותך טוב ממני- לא מקצועי לערער על המלצת רופא מומחה בלי בדיקה מסודרת שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי