מחזור קצר שפוגע באיכות החיים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/07/2020 | 18:47 | מאת: רוני

שלום רב. בת 51. עד השנה האחרונה היה מחזור סדיר כל 4 שבועות. בשנה האחרונה המחזור מגיע כל 3 שבועות ואפילו שבועיים וחצי. זה פוגע באיכות החיים שלי. האם יש מה לעשות בנידון ? תודה רבה.

רוני שלום ותודה על שאלתך. התקצרות המשך בין הדימומים מוגדר כשלב 1 בגיל מעבר. אם את מבייצת באופן סדיר, אין הרבה מה לעשות על בסיס קבוע. ניתן לדחות דימום מדי פעם אך לא כל חודש. ניתן להתחיל גלולות למניעת הריון- איני משוכנע שמוצדק בגילך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי