יובש נרתיקי שגורם לכאב ותכיפות בשתן

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/07/2020 | 12:53 | מאת: סיגל

בת 55 כשנה ללא מחזור סובלת מיובש נרתיקי יותר משנה, ואז חלה התפרצות של כאב נוראי בפות פלוס ריצה לשירותים דחיפות ותכיפות כמעט ללא שתן, נבדק כל הנושא האורולוגי ביסודיות ובשלב הבא ניתן וגיפן שבועיים, לאחר כשבועיים חלפו הכאבים והתכיפויות לחלוטין כחודש עם וגיפן פעמים בשבוע, חלק מהתופעות חזרו, מינון וגיפן 10 האם ניתן לקחת 3 פעמים בשבוע? או לחזור על הטיפול שוב שבועיים?

סיגל שלום ותודה על שאלתך ניתן לקחת 3 פעמים בשבוע. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי