האם אנג'ליק מגביר תיאבון?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/07/2020 | 14:46 | מאת: איילת

אני בת 57. לפני כשלוש שנים נטלתי אביאנה...ולאחר שהפסיקה להשפיע העביר אותי הרופא לאנג'ליק. מרגע שהתחלתי עם אנג'ליק אני חווה תיאבון מוגבר ואכן עליתי מעל 10 קג. האם ידוע שאנג'ליק מגביר את התיאבון? אם כן איזה תחליף אתה מציע?

איילת שלום ותודה על שאלתך. אנג'ליק אינו מגביר תיאבון באופן מיוחד ושונה מטיפולים הורמונליים אחרים לגיל מעבר. לטיפול הורמונלי נדרש מרשם והתאמה אישית, שובי לרופא/ה שהמליצו על הטיפול. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי