לא הובנתי כהלכה וממש מבקשת עזרה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/05/2020 | 15:13 | מאת: שאלה חוזרת

היי, לקחתי שבועיים אסטרוג׳ל. ואחכ שבועיים בשילוב עם אוטרוגסטן. הוחלט לעבור לחודש שלם של שניהם. אין שום אפשרות להשיג את רופא הקופה בזמן. עלי להפסיק פרוגסטרון כדי לקבל דימום של הרירית שנבנתה החודש. אז איך עוברים לטיפול רציף וגם מאפשרים לרירית לצאת.? ( ולא בונים שוב רירי אזטרוגנית חדשה) בבקשה עזרתך, מבטיחה לראות את הרופא שלי ברגע שיהיה תור פנוי.

יעל שלום ותודה על עזרתך. מה שעניתי לך לפני שבועיים לא השתנה. ישנם פרוטוקולים שונים למתן התכשירים ועלייך לשאול את הרופא שהמליץ עלין כיצד לקחת אותו. אין לי מושג מה המליץ, למה המליץ ועל איזה מינון דיבר. תצטרכי לשאול את מי שהמליץ. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי