מעבר לטיפול קבוע בפרוגסטרון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/04/2020 | 14:22 | מאת: יעל

שלום רב אני בת 49 במנפאוזה. מקבלת אסטרוגל שבועיים ושבועיים עם אוטרוגסטן. הוחלט עם הרופא לעבור לחודש מלא של שניהם יחד ( מגיבה חזק לאסטרוגן הפרשות רירית בחילה). איך עוברים ? הרי עכשיו אצטרך להפסיק פרוגסטרון כדי שהרירית תצא. אבל אם אקח במקביל אסטרוגן, היא תיבנה מחדש! או לי הפסקה בקניהם עד שחולף הדימום? תודה מרטש וסליחה על הסרבול

יעל שלום ותודה על שאלתך. ישנם פרוטוקולים שונים למתן התכשירים ועלייך לשאול את הרופא שהמליץ עלין כיצד לקחת אותו. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי