דימום כאשר שוכחים גלולה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/03/2020 | 09:17 | מאת: רוני

שלום ד"ר אני בת 51 התחלתי לאחרונה אביאנה. אני בטרום גיל המעבר. שמתי לב שאם אני שוכחת לקחת גלולה יום אחד, או אפילו מאחרת מהשעה הקבוע, מופיעים דימומים. האם זה נורמלי? ברור שאשתדל לא לאחר בעתיד. תודה רבה וימים טובים

רוני שלום ותודה על שאלתך. ככלל, אביאנה מיועדת כטיפול בעיקר בגיל מעבר.בטרום גיל מעבר (אם יש עדיין וסתות עצמוניות) עדיף לנסות תכשירים אחרים המביאים מחזור ופני לשם כך לרופא/ה המטפל/ת שלך. בברכה דר' זלוצובר .

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי