הפסקת נטילת הורמונים והתופעות...

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/03/2020 | 11:38 | מאת: הילה

שלום, אני בת 61, נטלתי בשש השנים האחרונות אסטרופם ודופבטון. מאחר ויש לי שרירן שלאחרונה גדל מעט, הוחלט ע"י הרופא שאפסיק ליטול הורמונים. לאחר חודש וחצי של הפסקה, איבדתי כל עניין במין ואניממש לא יכולה לסבול שנוגעים בי באופן מיני. האם יש מה לעדות בעניין?

הילה שלום ותודה על שאלתך. איני משוכנע שההמלצה מבוססת אך מובן ששלא בדיקה מסודרת של הממצאים קשה לדעת. יש בכל אופן אופציות נוספות אך גם כאן, נדרשת בדיקה מסודרת שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי