מדואביב לאקטיבל- צריך הפסקה?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/03/2020 | 16:03 | מאת: יעל

היי, בת 49, ללא מחזור מעל לשנה. כבר קרוב לשנה גלי חום קשים ותכופים מאוד, בעיות שינה, כאב ראש תדיר. אקטיבל שיפר את גלי החום וקצת את השינה, גרם לי לעצבנות, ודימום. אחרי חודש, עברנו לאביאנה. הרגשתי דומה עם מעט גלי חום. ניסינו מעבר לדואביב, ללא שום הטבה בגלי החום כבר קרוב ל3 שבועות. מעוניינת לחזור לאקטיבל ( הרע במיעוטו). האם אוכל להמשיך ולקחת פשוט אקטיבל במקום דואביב? או שיש לקיים הפסקה? תודה.

יעל שלום ותודה על שאלתך. אין צורך בהפסקה אך כדאי אולי להתיעץ עם רופא אחר ולחשוב על אופציות אחרות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי