גלי חום שחזרו עם אקטיבל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/02/2020 | 19:07 | מאת: איריס

אני בת 54 לוקחת 6 שנים אקטיבל בגלל גיל מעבר מוקדם ,גלי החום חזרו לי אבל קצת בפחות עוצמה ,האם כדאי להעלות לקליאוגסט,או אולי לעבור לליויאל ? מה המלצתך ?אני הולכת לגינקולוג שלי שלא מבין בזה ולא יודעת מה לבקש

איריס שלום ותודה על שאלתך. רופא אינו חנות מכולת, את מבקשת תרופות והוא רושם. התרופות הללו הן תרופות מרשם הדורשות שיקול דעת. אני מסופק לגבי הקביעה שיש רופאי נשים מומחים בישראל שאינם מבינים כלל בנושא. ככלל, אם הרופא חש שאינו בקיא מספיק בתחום, יפנה אותך בעצמו למומחה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי