איחור בווסת ללא הריון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/01/2020 | 21:39 | מאת: נאילה

שלום ד"ר. אני בת 46.5 בריאה עם וסת סדירה של 28 יום. מזה שנתיים אני במעקב דופלר עקב ממצא אידומטריומה בגודל 2ס"מ בשחלה מימין. לא קיבלתי מחזור החודש (איחור של 3 שבועות).ואין היריון. הייתי אצל גניקולוג שבדק אותי ואמר שאין סימנים למחזור בכלל וכי הווסת הפסיקה. השאלה שלי האם הווסת מפסיקה פעם אחת???? באופן פתאומי??

נאילה שלום ותודה על שאלתך. גיל מעבר מוגדר כשנה ללא וסת וזאת אינה נעלמת בבת אחת.בד"כ. בברכה דר' זלוצובר

26/01/2020 | 12:54 | מאת: נאילה

תודה רבה על התשובה ד"ר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי