פרוגילוטון עקב דימומים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/01/2020 | 09:23 | מאת: ליאת

בת 45 . לאחר חודשים ספורים שבהם היתה הפסקה במחזור, לפני חודש וחצי התחיל דימום ומאז לא הפסיק. בדיקה הורמונלית הראתה שאני בגיל המעבר. אולטרסאונד וגינלי ובטני תקין. הרופא נתן לי כדורים לעצירת הדימום אבל זה עזר ליומיים בדיוק וחזר שוב. הוא רשם לי פרוגילוטון . השאלה שלי היא האם הפרוגילוטון יעצור את הדימום ויסדר את המחזור? אני כבר לא מתפקדת כמו בן אדם נורמלי עם חודש וחצי דימומים.

ליאת שלום ותודה על שאלתך. אין לדעת מהתאור שלך את הסיבה לדימומים וכפועל יוצא, מה הטיפול המיטבי. מניח זרופאך יודע מה הוא עושה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי