קבלת מחזור פעמים בחודש

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/12/2019 | 13:18 | מאת: יסמין

שלום דר אני בת 40 וחצי זה החודש השני שאני מקבלת פעמים מחזור בחודש היה לי מחזור אחרון ב 23/11 והיום קבלתי וסת מה זה אומר האם זה אומר שיהיה לי הפסקת ווסת מוקדמת אני מתכנינת להביא עוד ילד יש עוד סיכוי שאני אכניס בהריון בגיל זה תודה רבה

יסמין שלום ותודה על שאלתך. מה שזה אומר שאת צריכה בדיקה גניקולגית מסודרת ובהמשך אולי גם בדיקות דם להורמוני מין. לפי הממצאים יותאם טיפול. בברכה דר' זלוצובר

12/12/2019 | 15:31 | מאת: יסמין

שלום דר היום היתי אצל הרופאה ונתנה לי לעשות בדקות דם ואמרה גם שיכול להיות יהיה לי הפסקת מחזור תוך שנתים יכול להיות ?

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי