פנייה חוזרת לגבי טיפול שקיבלתי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/10/2019 | 12:15 | מאת: שושנה

לצערי, טרם נעניתי בשום צורה לגבי הבעיה שהתעוררה עקב הטיפול האחרון שקיבלתי. שלחתי מיילים וגם בטלפון הפקידה לא העבירה אותך ולמרות הבטחתה שתחזור אלי- זה לא קרה!!!

שושנה שלום. לא ברור לי היכן היית אצלי ועל איזה מייל את מדברת. כל המיילים שהתקבלו במרפאה ברמת אביב עד אמש, נענו. כל המיילים בחיפה נענים עתה. בברכה דר' זלוצובר

17/10/2019 | 00:53 | מאת: שושנה

לא נעניתי!!! לא מעבירים אליך שיחה של פציינטית שהיתה אצלך וקיבלה טיפול, וגם ההבטחה ש ״תחזור אלי״ מאוחר יותר אינה מתממשת. השארתי טלפון גם בגוף המיילים ששלחתי אליך.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי