שאלה בעקבות טיפול שקיבלתי לאחרונה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/10/2019 | 15:49 | מאת: שושנה

דר' זלוצובר היקר שלחתי אליך שאלה בפרטי בעקבות הטיפול שנתת לי ביום חמישי אשמח לקבל תשובה תודה

ליה שלום ותודה על שאלתך. אם הוסת שלך סדיר לחלוטין, אני מסופק אם את בטרום גיל מעבר ואם התלונות שאת מציינת נובעות מפרימנופאוזה. בברכה דר' זלוצובר .

שושנה שלום. טעות! התשובה אינה מיועדת לך. בברכה דר' זלוצובר

17/10/2019 | 00:56 | מאת: שושנה

מצפה כי המקרה שלי יטופל. הייתי במרפאה שלך. כל הפרטים מצוינים במייל. הבטחת שאם תתעורר בעיה עם הטיפול שנתת לי אשלח מייל והמקרה יטופל. עד עכשיו לא נעניתי. לא טלפונית ולא במייל.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי