דימום מרובה ולא אופייני

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/09/2019 | 08:02 | מאת: דורית

שלום רב אני בגיל 57 לפני בערך שנתיים המחזור התחיל לשחק לי. קצת פחות משנה התאלמנתי ומאז לא קיבלתי בכלל למעט פעםצאחת באמצע התקופה וזה היה כמות מזערית בלבד. לפני קצת יותר משבוע קיבלתי שוב ובכמויות סבירות לחלוטין ואפילו קטנות. לפני יומיים בשעות הערב פתאום התחיל לי דימום לא אופייני שמלווה בקרישי דם ובכמויות גדולות. אמנם ביממה האחרונה קרישי הדם הדלדלו בצורה משמעותית אבל עדיין כמויות הדם גדולות מהרגיל. האם אני צריכה להתפנות למיון עקב איבוד דם רב או שהדבר מיותר. יש לציין שעקב המצב אני שותה הרבה מאד מים ושותה לימון סחוט בבקר ובערב. ץודה על תשובה ברורה ומהירה

דורית שלום ותודה על שאלתך. את צריכה בדיקה גניקולוגית מסודרת ובהתאם להחליט. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי