הפסקת הורמונים -האם חייבים בהדרגה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/09/2019 | 20:03 | מאת: מורן

אני בת 52 ו בחמש שנים האחרונות ניסיתי אינספור קומבינציות של הורמונים להפרעת שינה. יקיצה לאחר כ4 שעות. לאחרונה התחלתי לחוות חרדות קשות והתחלתי ציפרלקס. ברצוני להפסיק את ההורמונים . כרגע לוקחת חצי כדור ליביאל ושלושת רבעי מדבקת אוורל. האם אני יכולה להפסיק בבת אחת או שיש לך המלצות ספציפיות איך לרדת מהם נכון ? מודה מאוד להתייחסותך .

מורן שלום ותודה על שאלתך. את נוטלת צרוף שאינו מקובל בעיקרון, אין לי מושג מה ההגיון במתן השילוב הנוכחי (אך בטוח שיש כזה) ועלייך להתיעץ עם הרופא שהמליץ על הטיפול. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי