שינוי גלולות הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/08/2019 | 19:58 | מאת: לי

לאחר שימוש כשבע שנים בגלולה אביאנה רופאת הנשים המליצה לי להחליף לגלולה ליויאל מאחר ואני מעשנת. אני מטופלת בגלולה כשלושה שבועות ומרגישה נורא. האם אפשר לעצור את הטיפול בליויאל ולחזור לקחת אביאנה או שיש צורך בתקופת הפוגה? יש לציין שהגלולה אביאנה היתה מעולה. (בת 52) תודה

לי שלום ותודה על שאלתך. קיבלת המלצה טיפולית לאחר מחשבה של הרופאה המטפלת. אם התכשיר שאליו הועברת לא מתאים- כדאי לשוב לרופאה המטפלת ולדון על תכשיר אחר. ההגיון בהחלפה שריר וקיים עדיין, למיטב הבנתי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי