גלי חום תכופים בבת אחת. האם תופעת גיל המעבר?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/07/2019 | 18:24 | מאת: יעל

שלום רב. לפני שבוע התחילו לי בבת אחת גלי חום תכופים מלווים בכאב ראש קל. ממש מכלום לעשר ביום. אני בת 47 . האם יכול להיות שתופעת גיל המעבר מתחילה בבת אחת? כל השבוע יש גלי חום ותחושה קלה של מחלה.האם נשמע כמו תופעות של גיל המעבר? ( המחזור לא נפסק).האם יש בדיקה מסוימת שיכולה לאמר אם זה הורמונלי? תודה

יעל שלום ותודה על שאלתך. תופעות גיל מעבר אינן מתחילות לרוב בבת אחת אם כי פה ושם יש גם מקרים כאלו. מומלץ לפנות לבדיקה והערכה רפואית אצל רופא/ת המשפחה בשלב ראשון ורופא/ת הנשים בהמשך. לפי המצאים יתקדמו בברור האתיולוגיה ובטיפול. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי