עצבנות יתר ואי שקט בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/07/2019 | 15:49 | מאת: gili

אני אישה בת 58 וכבר אין לי מחזור כמעט 10 שנים. אני לא סובלת מגלי חום ותופעות של גיל המעבר. לאחרונה בחודשים האחרונים התחלתי לסבות מאי שקט נוראי ועצבנות מבלי יכולת להתרכז או לשבת במקום אחד. המצב החמיר עד כדי כך שאני סובלת מקצר נשימה עקב העצבנות . מה הסיבה לכך? האם ייתכן בעיה בבלוטת התריס או ברמת ההורמונים? אני סובלת ואינני יודעת למי לפנות

גילי שלום ותודה על שאלתך. לא רציני לעשות אבחנות בהתכתבות ע"ס מידע חלקי בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי