נגישות
נגישות

החלפת טיפול בלויאל לדואביב

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/07/2019 | 14:34 | מאת: טלי

שלום רב, בת 52 שנתיים ללא מחזור. טופלתי בסימידונה, לפני 4 חודשים התחלתי לקחת לויאל, אך שמתי לב לתופעת לוואי של שיעור יתר בפנים ולכן הרופא המליץ לעבור לטיפול בדואביב. האם מוקדם לעשות שינוי: האם יש טיפול מומלץ יותר? אני ללא גורמי סיכון. תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

טלי שלום ותודה על שאלתך. לא מקובל להתאים טיפול בהתכתבות וע"ס מידע מאד חלקי לגבייך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי