משתמשת בסימידונה מרגישה שאין שיפור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/07/2019 | 07:23 | מאת: לאה

שלום לך, אני משתמשת בסימידונה שנתן לי גניקולוג כבר חודשיים. לא מרגיש שיפור. סובלת ממספר תופעות אבל מה שמאוד מפריע לי זה התקפי הזעה מרובים ביום ובלילה והפרעות רבות בשינה. מה לעשות? האם כדאי לעבור לטיפול הורמונאלי של אסטרוגן ופרוגסטרון או לחפש טיפול צמחי אחר? תודה רבה לאה

לאה שלום ותודה על שאלתך. מובן שאיני יכול להמליץ על טיפול בלי מידע רפואי עלייך אולם ניתן בודאות להכריז על כשלון הטיפול ומכאן לשקול להפסיקו ולחשוב על טיפול אחר. איני מוצא אופציה צמחית אחרת כעדיפה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי