נגישות
נגישות

נטילת כדור ליויאל פעמיים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/07/2019 | 11:25 | מאת: אוקסנה

שלום לקחתי בבוקר פעמיים הורמון ליויאל בטעות. האם יש סיכון בזה. תודה

אוקסנה שלום ותודה על שאלתך. אין בכך בעיה אם אינך עושה זאת על בסיס קבוע. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי